Rólunk
Számunkra fontos a vendégek kényelme, kikapcsolódása. Harmonikus környezetben szakképzett munkatársak várják a szépülni vágyó női és férfi vendégeinket.
 
harmonia
 
Andrasek Erika kozmetikus vagyok. 1993 óta dolgozom a szakmában, éveim során számos tanfolyamon és továbbképzésen vettem részt. Számomra elsődleges szempont, hogy vendégeim igényes környezetben, jó minőségű termékekkel, évszaknak és bőrtípusnak megfelelő kezeléseket kapjanak. Most, hogy lehetőségem nyílt egy exkluzív szalon létrehozására, próbáltam a külső és belső egyensúlyt a kozmetikumokba is belevinni.
 
"A Harmónia Szalon a nyugalom szigete"
 
Munkámban fő irányvonal a bőrproblémák kezelése, valamint a ránctalanító anti-aging megoldások. A Lifting G és a Plazma G professzionális gépek a GIGI termékek széles palettájával kiegészítve ehhez tökéletes megoldást nyújtanak. Segítségükkel változatos, tartós és hatékony kezeléseket végezhetek a bőrtípusoknak és a bőrproblémáknak megfelelően. Az elért eredmény hosszantartó megőrzése érdekében a GIG termékeket otthoni használatra is ajánlom.

Szakítson időt a rohanó hétköznapokban egy kis nyugalomra, szépülésre, kikapcsolódásra szalonunkban.
 
Partnereink
harmonia
harmonia
harmonia
Vegye fel velem a kapcsolatot!